Matrieks | Laaste Dag 2016


Die matriekleerders het vandag hul laaste dag van skool gevier. Tydens 'n saalbyeenkoms saam met alle leerders, asook die matriekleerders se ouers, word elke matriekleerder na die verhoog geroep en ontvang 'n kaartjie van Mnr. Pellissier (skoolhoof). Daar word 'n visuele oorsig gegee van die matrieks se skoolloopbaan en afskeidstoesprake word gelewer deur die hoofleiers. HSS se seniorkoor het ook 'n spesiale lied gesing en opgedra aan die matrieks. Die matrieks sing dan ook vir die laaste keer die skoollied saam met die res van die skool en stap uit die saal uit om hul afskeid te simboliseer.

Onlangse nuus
Argief

STELLENBOSCH

HS Crest On white.jpg
  • Facebook Round

kopiereg 2015 - 2018  Hoërskool Stellenbosch | Alle artikels, foto's en grafika is die eiendom van Hoërskool Stellenbosch