Leierskap | Matriekraad en Huiskomitee 2017


Die Matriekraad HSS en Huiskomitee van Huis du Preez is onlangs aangekondig. Hulle is as volg:

Agter van links: Sterrenberg Smit (MR), Timothy Morris (MR), Henk Lategan (MR en HK), Chris Germishuys (HK), Dylan Puchert (MR en HK), Pierre Venter (HK), Keeghan Zahrt (HK), Pieter van Helsdingen (HK), Le Roux Kloppers (MR).

Middel van links: Mia van der Merwe (MR), Anja Liebenberg (MR), Hanreco van Zyl (HK), Chané Vorster (HK), Elzet Brenkman (HK), Menél van der Merwe (HK), Nikita Cronjé (HK), Henry Norris (MR en HK), Christiaan Visser (MR).

Voor van links: Annarine Goldie (MR), Jané Janse van Rensburg (MR), Alana van der Merwe (HK), Lara Gouws (HK), Suzanne Odendaal (HK), Suné Lesch (MR en HK), Magdeli Herbert (HK), Franci van den Berg (MR).

Afwesig: Danielle Luttig.

Ons wens hierdie leerders baie sterkte toe!

Onlangse nuus
Argief

STELLENBOSCH

HS Crest On white.jpg
  • Facebook Round

kopiereg 2015 - 2018  Hoërskool Stellenbosch | Alle artikels, foto's en grafika is die eiendom van Hoërskool Stellenbosch